Wij staan open voor het zoeken naar sponsors uit de privésector. Het is niet ongebruikelijk dat bedrijven en bedrijven vandaag de dag op zoek gaan naar activiteiten die moeten worden uitgevoerd als onderdeel van hun MVO-beleid (Corporate Social Responsibility).

Sponsoring Het Opvanghuis Brussel kan éen van uw mogelijkheden zijn. Deze ondersteuning kan de vorm aannemen van financiële ondersteuning of gratis dienstverlening (te bespreken op basis van de sterke punten en capaciteiten van uw bedrijf).

Met betrekking tot financiële steun, staat de Belgische wet toe dat giften van bedrijven als sponsor van hun belastinggrondslag worden afgetrokken als:

  • De gift is gelijk aan minimaal 40 euro per jaar, per begunstigde instelling en moet voorwerp uitmaken van een schenking.
  • Totale donaties mogen niet meer bedragen dan 5% van het belastbaar inkomen (per boekjaar) of een maximaal totaalbedrag van 500.000 euro.

Voor vragen over sponsoring of dienstverlening of om een eventuele​​samenwerking voor te stellen, neem contact met ons op.

refuge_sponsor_m